Özcan Deniz Karisi / Özcan Deniz Eski Sevgilisinin Adını Duyunca Tepki - Feyza aktan, ozcan deniz's wife.

2018'de feyza aktan ile nikah masasına oturan şarkıcı özcan deniz, aynı yıl nisan ayında oğlu kuzey deniz'i kucağına almıştı. Özcan deniz (born 19 may 1972) is a turkish actor, singer, composer, writer and director, who is of kurdish descent. Geçtiğimiz yıl haziran ayında 15 aylık evliliklerine son veren özcan deniz ve feyza aktan çifti hiç kuşkusuz herkesi çok şaşırtmıştı. Özcan deniz ile feyza aktan, 2018 yılında evlenmiş ve 15 ay sonra boşanmıştı. The couple started dating in n/a and have been together for around n/a.

Ozcan deniz is currently married to feyza aktan. Nurgül Yeşilçay, Özcan Deniz sorulunca çark etti
Nurgül Yeşilçay, Özcan Deniz sorulunca çark etti from www.sacitaslan.com
Kuzey adında bir oğulları bulunan çift karantina günlerini . Özcan deniz (born 19 may 1972) is a turkish actor, singer, composer, writer and director, who is of kurdish descent. Feyza aktan, ozcan deniz's wife. They have a child together , kuzey , who currently lives . The couple started dating in n/a and have been together for around n/a. Özcan deniz ile feyza aktan, 2018 yılında evlenmiş ve 15 ay sonra boşanmıştı. The turkish world music singer was born . Geçtiğimiz yıl haziran ayında 15 aylık evliliklerine son veren özcan deniz ve feyza aktan çifti hiç kuşkusuz herkesi çok şaşırtmıştı.

The couple started dating in n/a and have been together for around n/a.

Özcan deniz ile feyza aktan, 2018 yılında evlenmiş ve 15 ay sonra boşanmıştı. The turkish world music singer was born . They have a child together , kuzey , who currently lives . Geçtiğimiz yıl haziran ayında 15 aylık evliliklerine son veren özcan deniz ve feyza aktan çifti hiç kuşkusuz herkesi çok şaşırtmıştı. Ozcan deniz is currently married to feyza aktan. The couple started dating in n/a and have been together for around n/a. 2018'de feyza aktan ile nikah masasına oturan şarkıcı özcan deniz, aynı yıl nisan ayında oğlu kuzey deniz'i kucağına almıştı. Özcan deniz (born 19 may 1972) is a turkish actor, singer, composer, writer and director, who is of kurdish descent. Kuzey adında bir oğulları bulunan çift karantina günlerini . Feyza aktan, ozcan deniz's wife.

Özcan deniz (born 19 may 1972) is a turkish actor, singer, composer, writer and director, who is of kurdish descent. The turkish world music singer was born . Özcan deniz ile feyza aktan, 2018 yılında evlenmiş ve 15 ay sonra boşanmıştı. The couple started dating in n/a and have been together for around n/a. Kuzey adında bir oğulları bulunan çift karantina günlerini .

They have a child together , kuzey , who currently lives . Özcan Deniz'in acı kaybı! - A Haber Son Dakika Magazin
Özcan Deniz'in acı kaybı! - A Haber Son Dakika Magazin from iaahbr.tmgrup.com.tr
2018'de feyza aktan ile nikah masasına oturan şarkıcı özcan deniz, aynı yıl nisan ayında oğlu kuzey deniz'i kucağına almıştı. They have a child together , kuzey , who currently lives . Ozcan deniz is currently married to feyza aktan. The turkish world music singer was born . Geçtiğimiz yıl haziran ayında 15 aylık evliliklerine son veren özcan deniz ve feyza aktan çifti hiç kuşkusuz herkesi çok şaşırtmıştı. Özcan deniz (born 19 may 1972) is a turkish actor, singer, composer, writer and director, who is of kurdish descent. Kuzey adında bir oğulları bulunan çift karantina günlerini . Feyza aktan, ozcan deniz's wife.

Özcan deniz ile feyza aktan, 2018 yılında evlenmiş ve 15 ay sonra boşanmıştı.

Özcan deniz (born 19 may 1972) is a turkish actor, singer, composer, writer and director, who is of kurdish descent. Özcan deniz ile feyza aktan, 2018 yılında evlenmiş ve 15 ay sonra boşanmıştı. Feyza aktan, ozcan deniz's wife. Ozcan deniz is currently married to feyza aktan. The turkish world music singer was born . They have a child together , kuzey , who currently lives . 2018'de feyza aktan ile nikah masasına oturan şarkıcı özcan deniz, aynı yıl nisan ayında oğlu kuzey deniz'i kucağına almıştı. Kuzey adında bir oğulları bulunan çift karantina günlerini . The couple started dating in n/a and have been together for around n/a. Geçtiğimiz yıl haziran ayında 15 aylık evliliklerine son veren özcan deniz ve feyza aktan çifti hiç kuşkusuz herkesi çok şaşırtmıştı.

The couple started dating in n/a and have been together for around n/a. Özcan deniz (born 19 may 1972) is a turkish actor, singer, composer, writer and director, who is of kurdish descent. Kuzey adında bir oğulları bulunan çift karantina günlerini . Özcan deniz ile feyza aktan, 2018 yılında evlenmiş ve 15 ay sonra boşanmıştı. 2018'de feyza aktan ile nikah masasına oturan şarkıcı özcan deniz, aynı yıl nisan ayında oğlu kuzey deniz'i kucağına almıştı.

The couple started dating in n/a and have been together for around n/a. Nurgül Yeşilçay, Özcan Deniz sorulunca çark etti
Nurgül Yeşilçay, Özcan Deniz sorulunca çark etti from www.sacitaslan.com
Feyza aktan, ozcan deniz's wife. Kuzey adında bir oğulları bulunan çift karantina günlerini . Özcan deniz (born 19 may 1972) is a turkish actor, singer, composer, writer and director, who is of kurdish descent. Ozcan deniz is currently married to feyza aktan. 2018'de feyza aktan ile nikah masasına oturan şarkıcı özcan deniz, aynı yıl nisan ayında oğlu kuzey deniz'i kucağına almıştı. The couple started dating in n/a and have been together for around n/a. Özcan deniz ile feyza aktan, 2018 yılında evlenmiş ve 15 ay sonra boşanmıştı. They have a child together , kuzey , who currently lives .

Özcan deniz (born 19 may 1972) is a turkish actor, singer, composer, writer and director, who is of kurdish descent.

Ozcan deniz is currently married to feyza aktan. Özcan deniz ile feyza aktan, 2018 yılında evlenmiş ve 15 ay sonra boşanmıştı. Feyza aktan, ozcan deniz's wife. They have a child together , kuzey , who currently lives . The turkish world music singer was born . Geçtiğimiz yıl haziran ayında 15 aylık evliliklerine son veren özcan deniz ve feyza aktan çifti hiç kuşkusuz herkesi çok şaşırtmıştı. Kuzey adında bir oğulları bulunan çift karantina günlerini . Özcan deniz (born 19 may 1972) is a turkish actor, singer, composer, writer and director, who is of kurdish descent. The couple started dating in n/a and have been together for around n/a. 2018'de feyza aktan ile nikah masasına oturan şarkıcı özcan deniz, aynı yıl nisan ayında oğlu kuzey deniz'i kucağına almıştı.

Özcan Deniz Karisi / Özcan Deniz Eski Sevgilisinin Adını Duyunca Tepki - Feyza aktan, ozcan deniz's wife.. The turkish world music singer was born . Özcan deniz (born 19 may 1972) is a turkish actor, singer, composer, writer and director, who is of kurdish descent. Kuzey adında bir oğulları bulunan çift karantina günlerini . They have a child together , kuzey , who currently lives . 2018'de feyza aktan ile nikah masasına oturan şarkıcı özcan deniz, aynı yıl nisan ayında oğlu kuzey deniz'i kucağına almıştı.

The couple started dating in n/a and have been together for around n/a özcan deniz. Geçtiğimiz yıl haziran ayında 15 aylık evliliklerine son veren özcan deniz ve feyza aktan çifti hiç kuşkusuz herkesi çok şaşırtmıştı.